Aug 4, 2010

Quick update!

Fuh,lamanya tak update. As usual, bz is the reason.

Anyway, the 3rd year and final year journey(insyaAllah,amiin) of my MBA has officially start last month.Registered for 1 last core subject and also the tougest part of the MBA which is management project aka thesis! huwaaa.... nangis guling-guling ok sebab dah start tensen *ok,guling-guling tu exaggerate je,heheh*
-mcm nilah lebih kurang keadaannya bila urat tensen terbelit,huhu-

tapikan mmg tensen la thesis ni,mmg nangis pun cuma tak guling-guling la. just want to note here how many times i cried until the thesis over.

count 1: masa buat proposal during research method dulu. tapi result bole la.ok la nangis kot ek.
count 2: 2wks ago (21st July 2010), lepas 1st discussion dgn supervisor. bukan kena marah pun. supervisor baek gile tapi aku yang tensen.byk sgt benda kena buat,dah la malas,hahah,dah tu?tensen pk keje belambak,nangis la,huhu.nasib baik hubby supportive, selalu bagi encouragement and positive words,bini dia ni mudah sgt nak menangis.siap suruh imagine pakai robe lagi,huwaaa,lambat lagi la bang!

yg ke 3 dan seterusnya coming soon,heheh.

yesterday 2nd discussion (3rd Aug 2010),semua ok alhamdulillah. Supervisor punyalah helpful,alhamdulillah.theoretical framework dah ada,so bleh start LR dah, tinggal rajin dgn malas je nak siapkan cepat chapter 1 and 2.

dlm masa yg sama kena divide time utk 1 core subject tu,haih sabar jelah. ni kelas terakhir yg kena pegi balik *sm malam-malam. next sem dah tak de kelas, cuma nak siapkan thesis je.*ya Allah,mudahkanlah,amiin*

ok, tu je pasal study. oh ya, today is the convocation day for those graduating this year, congrates frens.i'm happy for you guys! let's huha huha tonite! *ceh! tak sedar diri keja byk,sibuk nak ber'dinner' dgn diaorg yg dah grad*ah,pedulik la... nak gak amik aura,tahun depan grad pulak katanya,hehe.

ops, tak lupa.esok birthday my big boy! 6 thn sudah!dah besar anak mama,luv u!and will always do forever! :-)

esok kalau sempat mama buat satu entry utk birthday boy,insyaAllah kalau sempat.

-ni pun gambar exaggerate lebih,baby BF tu tipu!anjen & kucen pun tipu, semua tadak. baby kecik soon,hehe, anjen dgn kucen is a BIG NO NO!ironing dgn jawab tepon tu betul,applicable to me,hehe-

*images:credit to google lah*

0 comments:

..::Ceriteraku::.. Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Ipietoon Template