Nov 11, 2010

Hui,lamanya tak apdet...

sampai dah hampir terlupa url blog ni?bole mcm tu?hahah... bukti kesibukan tahap maksima konon-kononnya,hehe. tapi sebenarnya dah divert minat ke FB,sbb lebih mudah, tak yah nak cerita panjang,letak status simple2 je,bile frens komen atau like, tambah je la lagi cerita kalau ada,fuh life made easy with FB,ngeh ngeh *ayat pro FB la tu, mementang dah rajin FB.dulu sini la semua nak cerita,huhu*

tapi sesekali rindu gak blog ni, ada gak nak post cerita ceriti tapi masa lak takde. ni pun kalau nak ikutkan tak sempat tapi taip jelah apa yg terlintas kat kepala ni.

sebenarnya nak note kat blog ni that I have officially compeleted my nite classes and exams,yahoo! alhamdulillah.... no more nite classes and exams bebeh!hanya thesis memisahkan ku dgn graduation day,chewah! *yes, I'm so eager to stand on the stage receive my scroll,recall my last convocation was suck,huhu,sgt x best konvo mmu dulu,uwek!pesta konvo pun comel kecil-kecilan aje,huhu*

harap2 result exam baru ni pun akan spt diharapkan,kebaboom gitu,hahah,dah last2 ni baru beria2,maklumlah senior katakan,idea lebih gempak :P haruslah result makin baguskan,tak gitu ;P

cerita lain, cerita thesis ler,ape lagi.... w/pun dah abis exam dan cik abg kata bleh gembira kejap tapi ku tak rasa nak bersuka ria knowing that my thesis is still behind schedule,yaks!nasib baiklah dah x de kelas, bleh la fokus satu benda tu je.

lagi?batrisyia dah x sabar nak jadi kakak,haih! letih mak dia nak jawab belum bole lagi... kena tunggu mama habiskan thesis dulu... dah le iklan celcom 5+1 tu asyik tayang je skang nih... asal tgk iklan tu dia pun mula la tanya, "mama,bila kami nak dpt adik baby ni?cepatla mama,nak banyak2,kaler pink2" hadoyai.... biar betul nak, satu pun payah,kamu nak banyak2, igt buat dadih ke nak? bancuh2, lepas tu letak dlm bekas,tunggu sat dah siap? :P
kalau mcm tu mmg tak de hal :P

tu cerita mama dia,cerita anak plak ah!
Haziq dah nak grad,alhamdulillah! next weekend ada graduation day and guess what? haziq dpt anugerah,siap dgn trophy lagi,weihuu!best-best,cayalah anak mama, i'm so proud of you baby.
tu duniawi, hak akhirat jgn lupa ye, ngaji pun progress bagus,alhamdulillah. ustazah kata he's doing well..... iqra' yg dulu iqra' satu pun tak abis kat sekolah lama, sekarang dah iqra' 5,caiyok,kamu hebat anak!*kami x push sgt sbb nak dia hayati dan lakukan dlm hati yg rela,paksa2 tak main, janji belajar dapat,insyaAllah :)

adik?dah cerita tadi,asyik mintak adik baby aje :P
cik abg?my best fren,my shoulder to cry on,my supporter!
*bleh kerap fishing lepas ni sbb bini dia dah nak abis belajo,hehe*

ok tu je nak note sini,tak tau la bila lagi nak hapdet ni :P

..::Ceriteraku::.. Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Ipietoon Template