Oct 28, 2009

Happy belated birthday!

Disebabkan sibuk sangat kebelakangan ni, tak sempat nak post apa-apa entry di blog ni.Lagipun mmg dah cakap siang-siang ku akan sibuk amat sampai pertengahan november.



Alkisahnya, last monday was my birthday!I'm now officially with my BIG 3!
Macam tak nak percaya,dah tua!



Alahai, anak baru 2, nak tambah pun belum boleh lagi. Mamanya dah tua, lambat-lambat nanti lagi rasa tak larat,ada byk benda nak settle dulu.
(Gambar hiasan: anak-anak dengan gaya tersendiri,adik baru nak belajar dgn abg buat sign peace masa bergambar! :P)

So,kami hanya makan-makan for close famili only.Nothing much sebab on the very same day mama sibuk di office dan kena hantar 2 assignment.Hari tu kelam kabut dgn assignment aje!

On the other hand, rasa bersyukur Allah beri umur panjang, kesihatan yg baik, suami yg penyayang dan understanding, anak-anak yg comel dan bijak, pekerjaan yg baik, peluang sambung pengajian, keluarga yang sentiasa menyokong dlm semua hal dan byk lagi nikmat yang tak tersenarai disini,Alhamdulillah!

Tak lupa kawan-kawan yang sentiasa ada utk share the happiness and the sorrow,dlm semua keadaan, baik di alam nyata mahupun di alam maya!thanks korang!

To those yang wish happy birthday last monday, terima kasih byk atas ingatan! sorry tak sempat reply sms, note kat facebook,etc sebab bz sangat :-)
(bukan main lagi korang ye, bila dah tiga p*l*h ni bukan main ingat ye!)hehehe

Ok people, have to stop now.To be continued. Next week I'll be seating for my final exam and another paper the following week,pray for me pls. This blog will be left unattended again,sorry!

Till then,bye!

Oct 7, 2009

Blog, maafkan aku!

Blog,aku mau minta ampun sama kamu. Aku bz banget masa ini. Setiap kali aku rasa nak update kau,aku mesti tak sempat nak post apa-apa entry. Jadinya, hanya entry gambar raya aje yg ada tertera diblog ini. Harap yang ini berjaya dipublish!

Aku akan terus bz sampai hujung bulan ini. Bulan ni aku sibuk nak siapkan presentation, assignments, report dan proposal.

Jumaat -2/10: quiz RM
Jumaat -9/10: presentation conceptual paper RM
Jumaat - 9/10: last date for stoktrak online trading
Selasa - 13/10: hantar assignment II corp finance
Jumaat - 16/10: submit proposal RM worth 50%
Selasa - 20/10: submit stoktrak report
Khamis - 22/10:submit assignment II buss stat

Tengokla blog betapa byknya kerja aku blog. Aku pun dah rasa sakit-sakit badan dek risaukan kerja yg banyak ni. Sampai aku nak enjoy open house sana sini pun shushah!

So, blog kau bare je la dengan aku yang bz ni.Aku hanya boleh update beria-ia dan enjoy bersungguh lepas aku bersungguh-sungguh siapkan kerja aku dan jawab final exam aku dengan bagus. Exam bulan depan,macam tak percaya aku dah nak habis semester ni.

Ok,tu aje nak type,nanti cerita lagi.

..::Ceriteraku::.. Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Ipietoon Template