Jul 29, 2011

12 weeks and counting!

Yesss!!! I'm pregnant *grinnnnn* alhamdulillah.....
Truly, this is the best pressie after the submission of the hardcover tesis... series... bebetul habis MBA je,terussss takde tunggu-tunggu dah,lekat terusssss... alhamdulillah.... terima kasih Allah.
Bajet baek punyer, adik baby dlm perut bagi chance abang dgn kakak utk enjoy dgn mama lepas MBA hari tu sebulan SAHAJA *LOL*
Hari submit tesis, 5 May... kebetulan pulak hari tu gak period *suke sgt dah habis MBA,habis semua keluaq,hahaha* dan itulah period yang menjadi milestone adik baby.... so cuti mid year abang hari tu je lah mama sempat suka suki kejap.balik dari oliday tu udahle confirm 2 lines, mula la muntah alah bagai,huhu.... (part muntah ni yang tak sanggup nih,cepatlah habis muntah belilah ni,huhu)

next week dah posa, harap2nya berkat Ramadhan nanti, mama sihat2 aja dan boleh puasa penuh insyaAllah.... maklumlah jenih mmg takde nye period miss ke hape ke... selalu ontime baek punyer... tetiap tahun sahih paling kurang 7 hari,huhu.... Tahun ni sepenuh pengharapan la nak posa penuh katenyer :-)

ok, kalau ada yang membaca blog nih,nak wish "selamat berpuasa,maaf salah silap ek :-)"

..::Ceriteraku::.. Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Ipietoon Template