Nov 18, 2009

Freedom!


I'm jumping like this bebeh!


Finally!!! Semester yang huru hara siap nangis bagai dah habis!!! Oh! Dunia! Tengok lah aku yg dah bebas ni……ngeeeeeheheheh

Model kecil bergaya dgn gugel baru dan water gun nye :-)


Sangat bahagia ok, rasa macam dah lama sangat tak rasa free macam sekarang, sampai rasa macam eh banyak lak masa aku,nak buat apa nih?ahahah (rasa macam mengada-ngada lak kan,dulu kan main tensen :P)

So, how was the exam?erm,bole la… so-so aje. Cuma aku harap ada yang akan buat aku meloncat gembira especially statistic. Lecturer yg best membuatkan aku rasa sayang kat subject tu…. See how lah nanti,bila dah dpt result hujung bulan depan kita announce okeh.

Right after the last paper last Friday, we headed to TM Resort Tjg Bungah untuk enjoy!bersungguh-sungguh nak enjoy ok….check in sabtu, the next day check out… splashing time for the kids! Suka budak-budak tu…. Let the pictures tell the stories lah yek…. Siap dgn water gun bagai… kebetulan pak ngah and the clan pun join, barulah happening.
Model siap menunjukkan cara menggunakan water gun mereka.

Everybody enjoying the pool

Bakal ratu renang negara tgh prektis dgn wan :-)


Other than splashing time, the parents being the young parents on Saturday night pegi merewang ke Bt Ferringhi… mana bole dah sampai that area tak pegi night market Bt Ferringhi yg glamer tuh kan? So, mama yg dah merdeka sebab dah abis exam telah membeli belah dvd dgn meriah nye… hehehe… Cuma spoilt sebab tak prepare the list of movies yg nak beli…. Jadinya beli mana yang ingat aje la…. Tapikan… tapikan… next month nak pegi stay TM Resort lagi,weihiiiii… so,leh pegi beli dvd lagik…. Best best…. And this time,satu list yg panjang akan disediakan utk must watch movies…. And oh! By the way my genre is romantic and romantic comedy (sungguh seronok berangan-angan dan tak yah tensen atau takut macam tgk cerita thriller ke action ke… :D)

Hasil beli-belah malam itu :P

Seriously rasa lega sangat lepas last paper corporate finance hari jumaat lepas. Sungguh tak tipu….. now I appreciate every single moments I have with family especially dear hubby and kids….. last 2 weeks was a nightmare…. Counting days before the exam and to add to the tension, I have to memorize the formula for both papers. Aiyark! dulu masa degree bab hafal menghafal ni kacang la,sekarang ni? Aiyoh! Dah berusia ni… macam selowwww la sikit.huh! tekanan perasaan okeh! Dan hasilnya, masa paper stat hari tu bole aku tersilap formula,nasib baik satu je,yg lain tu harapnya betullah….

Haih!... ok… saya sungguh addicted to this mba thingy kan? Saya mengaku… I’m so into this….. konon tajuk freedom... tapi cerita asyik-asyik pasal study...hoho!

Ok people…. I’m so happy with my life and enjoying every precious moments with family while still can (before another nightmare next semester) and I want to just jot a note here that I have completed half of the mba journey!! thank you Allah…..
Enjoy the pictures peeps! Tada!

..::Ceriteraku::.. Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Ipietoon Template