May 19, 2011

dah lama sgt x menjenguk di sini... sampai terlupa url blog ni... nasib baik igt nick name irc dulu sbb blog ni dpt nama dr nick name tu... itupun sampai sini melalui link blog lama.... *sign of ageing katanya* lupa macam-macam, dgn bertambah perkara yang nak dipikirkan....haih....

anyway,most of the cerita dlm blog ni is about my MBA journey... hence kena note kat sini jugak that I've finally completed the most challenging episode in my life... alhamdulillah... alhamdulillah.. alhamdulillah....

next? focus kepada anak2,famili dan carrier.... semoga semuanya menjadi ibadah yg membawa kebaikan :-)

2 comments:

RedAnna said...

jeles jeles jeles....waaaaa bila la linda nak abiskan mba ni...huhu

Manggapintu said...

uiks!terkejut ada komen,haha.... blog kak liza ni sunyi sepi lama dah linda..... rajin berFB aje :P
ala.... don't worry baby... u'll finish soon... skit je lagi... yakin boleh!mesti boleh! :)

..::Ceriteraku::.. Copyright © 2009
Scrapbook Mania theme designed by Simply WP and Free Bingo
Converted by Ipietoon Template